Bestellijst

Geen bestellingen

Houtatelier

De Stadswerkplaats Utrecht is een werkplaats voor creativiteit. Een plek waar meubelmakers, stoffeerders en creatieve houtbewerkers de ruimte vinden om zelfstandig aan de slag te gaan en elkaar te inspireren.

Met het Houtatelier verhuurt de stadswerkplaats werkruimte. Van maandag tot en met donderdag zijn de machinale ruimte en twee lokalen exclusief gereserveerd voor maximaal vijf personen. Al vanaf 75,- per maand voor één dag in de week kun je gebruikmaken van alle machines, werkbanken en gereedschappen. Wil je méér dan 1 dag in de week aan de slag? Ook dat kan! Bovendien is er (beperkte) ruimte beschikbaar voor tijdelijk opslag van projecten. 

Kortom, wil jij op regelmatige basis gebruikmaken van professionele machines op een toplocatie tegen een gunstig tarief? Geef je dan op voor het Houtatelier.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@stadswerkplaatsutrecht.nl.

Specificaties:

Oppervlak: ca. 200 m2
Stationaire machines: vlakbank, vandiktebank, formaatzaag, schulpzaag, afkortzaag, draaibank, bandschuurmachine, lintzaag, kolomboor, langgatboor, verstekstans, afzuiginstallatie
Elektrisch gereedschap: o.a. bovenfrees, accuboormachines, invalcirkelzaag, decoupeerzaag, lamellofrees, diverse schuurmachines
   
Openingstijden: maandag t/m donderdag 9.00-17.00u. Je huurt voor één of meerdere vaste dagen per week
Prijzen: € 75,- per maand voor één weekdag;
€ 50,- voor elke volgende weekdag
(prijzen excl. BTW)
Contractduur: in overleg, minimaal 6 maanden