Bestellijst

Geen bestellingen

Kluscursussen

Welke plug en schroef gebruik je bij het ophangen van een plank of schilderij? Met wat voor type boor maak je de juiste gaten? Hoe zorg je dat je niet door leidingen in de muur boort? Of hoe laat je een verstopte gootsteen weer werken en repareer je een lekkende kraan? Het zijn van die vragen die je typisch tegenkomt bij klussen in en om het huis. Of bij een stevige verbouwing. Niet per se ingewikkeld, maar je moet het maar net even weten

Onze docent is een ervaren klusvrouw. Zij kan alles vertellen over de meest voorkomende klussen in en om het huis. Kijk eens verder of een cursus of misschien een korte workshop iets is voor jou. En wie weet, klus jij straks zelf naar hartelust zelf in je huis.

Klussen in en om het huis
Klussen in en om het huis
Cursuscode: 211116 KioH

Ook al zo lang zelf klusjes in huis willen doen, maar niet helemaal zeker hoe te beginnen? Dan is de cursus ‘Klussen in en om het huis’ geknipt voor jou!

In de cursus leer je al doende en stapsgewijs de basisvaardigheden die nodig zijn voor kleine (en grote) karweitjes. Het zijn handigheden die een hoop tijd, moeite en geld besparen en bovendien klussen in een leuke succesbelevenis veranderen. Daarnaast ben je beter in staat om met de vakman over materialen of bouwopdracht te communiceren.

Meer informatie
Donderdag 18 november 2021
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00
Mw. K. (Karin) Juffermans
19:30 - 22:30
Locatie: Stadswerkplaats Utrecht (klik hier voor de adresgegevens)

De cursussen worden gegeven door onze docenten in onze werkplaats aan de Eendrachtslaan 218. Ook gedurende de COVID-19 pandemie kunnen onze cursussen door gaan. Door een aantal afspraken met elkaar na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met aandacht gezamenlijk kunnen werken en in elkaars aanwezigheid kunnen zijn.

Je betaalt alléén voor een cursus wanneer deze doorgaat. Er wordt geen incasso gedaan wanneer een cursus niet door kan gaan.