Bestellijst

Geen bestellingen

Kluscursussen

Welke plug en schroef gebruik je bij het ophangen van een plank of schilderij? Met wat voor type boor maak je de juiste gaten? Hoe zorg je dat je niet door leidingen in de muur boort? Of hoe laat je een verstopte gootsteen weer werken en repareer je een lekkende kraan? Het zijn van die vragen die je typisch tegenkomt bij klussen in en om het huis. Of bij een stevige verbouwing. Niet per se ingewikkeld, maar je moet het maar net even weten

Onze docent is een ervaren klusvrouw. Zij kan alles vertellen over de meest voorkomende klussen in en om het huis. Kijk eens verder of een cursus of misschien een korte workshop iets is voor jou. En wie weet, klus jij straks zelf naar hartelust zelf in je huis.

Klussen in en om het huis 5 x op Wo. 10-05-2023 19:30 - 22:30
Klussen in en om het huis 5 x op Ma. 03-07-2023 19:30 - 22:30

De cursussen worden gegeven door onze docenten in onze werkplaats aan de Eendrachtslaan 218. Ook gedurende de COVID-19 pandemie kunnen onze cursussen door gaan. Door een aantal afspraken met elkaar na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met aandacht gezamenlijk kunnen werken en in elkaars aanwezigheid kunnen zijn.

Je betaalt alléén voor een cursus wanneer deze doorgaat. Er wordt geen incasso gedaan wanneer een cursus niet door kan gaan.