Houtatelier

De Stadswerkplaats Utrecht is een goed uitgeruste werkplaats, voorzien van houtbewerkingsmachines om allerlei vormen van houtbewerking te kunnen uitvoeren. Het Houtatelier is opgezet om vooral startende ondernemers en vergevorderde hobbyisten de kans te geven kennis en ervaring in te zetten om zelfstandig aan de slag te gaan en elkaar te inspireren. 

Houtatelier

Via Het Houtatelier verhuurt de stadswerkplaats werkruimte. Van maandag tot en met zaterdag zijn de machinale ruimte en twee lokalen hiervoor exclusief gereserveerd. Al vanaf 90,- (excl. btw) per maand kun je voor één dag in de week gebruikmaken van alle machines, werkbanken en gereedschappen. Wil je méér dan één dag in de week aan de slag? Ook dat kan! Bovendien is er (beperkte) ruimte beschikbaar voor tijdelijk opslag van projecten. 

Kortom, wil jij op regelmatige basis gebruikmaken van professionele machines op een toplocatie tegen een gunstig tarief? Geef je dan op voor het Houtatelier.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@stadswerkplaatsutrecht.nl.

 

Specificaties

Oppervlak

ca. 200 m2

Stationaire machines   

vlakbank, vandiktebank, formaatzaag, schulpzaag, afkortzaag, draaibank, bandschuurmachine, lintzaag, kolomboor, langgatboor, verstekstans, afzuiginstallatie

Elektrisch gereedschap   

o.a. bovenfrees, accuboormachines, invalcirkelzaag, decoupeerzaag, lamellofrees, diverse type schuurmachines

Openingstijden   

maandag t/m zaterdag van  9.00-17.00u. Je huurt voor één of meerdere vaste dagen per week

Prijzen   

€ 90,- excl. BTW per maand voor één weekdag

Contractduur   

in overleg, minimaal 6 maanden