Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2307 ZMS

Meubelstofferen Zomer

Meubelstofferen Zomer
Cursuscode: 2307 ZMS

Altijd al zelf je oude stoel opnieuw willen stofferen? Dan is dit je kans!

Omdat iedereen met iets anders komt – van fauteuil, eetkamerstoel en kuip tot voetstoel en pianokruk – krijg je in de cursus Meubelstofferen individuele begeleiding. Want de een wil alleen nieuwe stof of een nieuw modern binnenwerk met polyether, de ander wil juist het echte klassieke werk met singels en veren. In deze cursus ga je daarom aan de slag met je eigen project en je eigen wensen.

Zorg dat je de eerste les je stoel bij je hebt, het gaat namelijk om de praktijk en we starten meteen. Al in de eerste les ga je aan de slag met het ‘slopen’ van je stoel en het bemeten ervan voor nieuwe materialen en stof. In de zomercursus kom je gedurende twee weken dagelijks van maandag tot en met donderdag naar de werkplaats. Je stoel kan je tijdens de cursusreeks opslaan op de werkplaats; voor banken is helaas geen ruimte. De ervaring leert dat het klassieke werk niet in één cursusreeks af komt. Uiteraard kan je deze cursus meerdere malen volgen.

LET OP! De eerste les van deze cursus is op een avond twee weken voor de "echte" start van de zomercursus. Zo heb je nog tijd om naar de beroemde zaterdagse lapjesmarkt in Utrecht te gaan om stof en eventueel andere materialen voor je project uit te zoeken.

Dinsdag 20 juni 2023
9 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 336,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
9:30 - 12:30
Locatie: Stadswerkplaats Utrecht (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >

De cursussen worden gegeven door onze docenten in onze werkplaats aan de Eendrachtslaan 218. Ook gedurende de COVID-19 pandemie kunnen onze cursussen door gaan. Door een aantal afspraken met elkaar na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met aandacht gezamenlijk kunnen werken en in elkaars aanwezigheid kunnen zijn.

Je betaalt alléén voor een cursus wanneer deze doorgaat. Er wordt geen incasso gedaan wanneer een cursus niet door kan gaan.