Winnaars Open Dag bekend

De Open Dag 2014 is weer voorbij! Ondanks een wat lager bezoekersaantal dan vorig jaar, was de sfeer uitstekend. Heerlijke tompoucen, interessante demonstraties, leuke spelletjes voor de jonge bezoekers en een prachtige expositie van werkstukken. Én er viel wat te winnen. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. 

Zo raadde Markus precies (!) de leeftijd van een in Utrecht gevelde Belgische iep. De boomstam, te leen van Tafelboom, stond in Utrecht aan de Catherijnesingel tussen 1790 en 2012. De boom was dus 222 jaar oud op het moment dat hij werd gekapt. Markus won met zijn nauwkeurige schatting een mooie collectie massief hout.

Leonie won een 10-urenkaart waarmee zij in de Open Werkplaats aan de slag kan. Ze verdiende de prijs door 10 houtsoorten als enige helemaal goed te raden. Knap! Van harte!

Onder diegenen die zich tijdens de Open Dag inschreven voor een cursus werd 3x een korting van €100,- verloot. De winnaars zijn op de hoogte gesteld én beginnen binnenkort met een mooie cursus.

Kijk voor foto’s van de Open Dag op onze Facebook-pagina.

Open Dag 2014

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld