Vacature: projectleider nieuwe locatie Stadswerkplaats Utrecht

Stadswerkplaats Utrecht zit sinds 2013 op een prachtige plek in Overvecht. We hebben een aantal cursuslokalen en een mooie ruimte voor onze houtbewerkingsmachines. In totaal zo’n 300m2. Maar na een succesvolle start groeien we uit ons jasje. Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe plek, met een even goede sfeer maar met meer ruimte.

Zijn wij op zoek naar jou?
Bij het zoeken naar een geschikte plek kunnen we hulp gebruiken. Hulp van iemand die zich wil verdiepen in het vastgoed-aanbod in Utrecht, verhuurders wil benaderen en in kaart kan brengen wat de mogelijkheden zijn.
Iemand dus die van speuren houdt en zich een beetje thuis voelt in de wereld van makelaars en verhuurders. Iemand die het als een uitdaging ziet een mooie ruimte, op een gunstige locatie voor een goede prijs te vinden.

Ben jij zo iemand? Dan zouden we het erg leuk vinden om met je in contact te komen!

Onze wensen op een rij

  • Je gaat met ons op zoek naar een nieuwe locatie in Utrecht
  • Je kunt zelfstandig werken (al houden ook wij van samenwerken)
  • Je kunt goed communiceren en laten weten wat je van ons nodig hebt
  • Als projectleider kun je mensen aansporen en enthousiasmeren
  • Bij voorkeur heb je enige ervaring of een netwerk binnen de vastgoedwereld
  • We hopen medio 2015 te kunnen verhuizen naar de nieuwe locatie
  • We schatten in dat je ongeveer een dag in de week gedurende een half jaar aan de slag bent

Wat wij je kunnen bieden
Als jij jouw talenten voor ons wil inzetten, doen wij natuurlijk met plezier iets terug waar wij goed in zijn. In overleg bespreken we daarom graag waar we je blij mee kunnen maken. Een cursus houtbewerking, een workshop bovenfrees of misschien wel een aantal uren tegoed in onze Open Werkplaats. En je bent natuurlijk altijd welkom op onze nieuwe locatie.

Over Stichting Stadswerkplaats Utrecht
Stichting Stadswerkplaats Utrecht biedt cursussen en workshops op het gebied van houtbewerking, meubelmaken en meubelstofferen, verzorgd door professionele docenten die op freelance-basis in de stadswerkplaats werkzaam zijn. Bovendien kan in onze Open Werkplaats iedereen terecht om met hout en meubels aan de slag te gaan. Van professionals tot hobbyisten, eenmalig of op vaste basis.
Kortom: we bieden iedereen een plek die onze passie voor hout en houtbewerking deelt en op een mooie en professionele plek aan de slag wil. Wij zijn dus zeker geen sociale werkplaats, maar het is bij ons wel erg gezellig!

Reageren?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar info@stadswerkplaatsutrecht.nl. We laten dan snel iets van ons horen om nader kennis te maken. En stuur de vacature gerust door als je denk dat iemand anders er blij van wordt!

We hopen half september de juiste kandidaat gevonden te hebben!

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld