Vacature: coördinator communicatie en publiciteit

Stichting Stadswerkplaats Utrecht is op zoek naar een coördinator communicatie en publiciteit.

Zijn wij op zoek naar jou?

We zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die deel wil nemen in ons bestuur als coördinator communicatie en publiciteit. Iemand die zich graag bezighoudt met het verder vergroten van onze naamsbekendheid en het aantrekken van een constante stroom bezoekers en cursisten. Hoe je dat doet is aan jou. Het liefst heb je al enige ervaring, maar het is belangrijker dat je er lol in hebt. Je werkt daarbij samen met mensen die de Facebook-pagina en de website technisch onderhouden. Jij coördineert deze zaken, voert ze samen met anderen uit en zet nieuwe acties op touw, zowel on- als offline.

Vanuit je rol neem je deel aan het bestuur van onze stichting. Op die manier ben je goed om de hoogte van wat er speelt en welke communicatieve kansen dat biedt. Iets voor jou? Dan zouden we het erg leuk vinden om met je in contact te komen!

Onze wensen op een rij:

– Je zet je op vrijwillige basis in voor het onder de aandacht brengen van de activiteiten van de Stadswerkplaats
– Je doet dat zelfstandig en organiseert daarvoor eventueel een eigen werkgroepje
– Je adviseert het bestuur over kansen om onze bekendheid te vergroten en nieuwe bezoekers te trekken
– Je bent sociaal vaardig en kunt goed communiceren en laten weten wat je van anderen nodig hebt

We schatten in dat je gemiddeld 3 uur per week met deze functie aan de slag bent, of dat meer wordt hangt onder meer af van je eigen invulling

Reageren?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar info@stadswerkplaatsutrecht.nl. We laten dan snel iets van ons horen om nader kennis te maken. Ken je iemand voor wie deze vacature interessant kan zijn? Deel hem dan gerust door deze link toe te sturen of deze pdf. We hopen op korte termijn de juiste kandidaat gevonden te hebben!

hiringbutton-01

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld