SWU wint 2e prijs Vrijwilligersprijs 2013

Stadswerkplaats Utrecht sleepte vandaag de tweede prijs in de wacht van de Vrijwilligersprijs 2013. De jury vindt het uniek hoe ‘dit sociale initiatief zichzelf opnieuw uitgevonden heeft door er een business model aan te koppelen’. Die steken we mooi in onze zak, net als de €1.500,- prijzengeld. De Stadswerkplaats eindigde net achter eerste prijswinnaar Ulu Moskee.

De Vrijwilligersprijs is een initiatief van Vrijwilligerscentrale Utrecht en wordt jaarlijks uitgereikt. We zijn natuurlijk erg trots op de prijs en blij dat onze doorstart niet onopgemerkt is gebleven. Sinds de (her)opening begin oktober draait de stadswerkplaats erg goed. In het Houtatelier werken dagelijks een aantal zelfstandig meubelmakers, de cursussen worden druk bezocht en ook in onze Open Werkplaats ontvangen we elke week een steady aantal bezoekers.

Voorzitter Wim Bongers en penningmeester Carolien van Rossum namen de prijs vandaag in ontvangst. Wat we met de prijs gaan doen weten we nog niet; het zal kiezen worden uit alle mooie plannen die we nog hebben!

Foto van de winnaars AnnavanKooij
Foto: Anna van Kooij

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld