SWU is weer op stoom

Stiekem hoopt iedereen nog op een Elfstedentocht en wij hebben al weer een Zomercursus Basis houtbewerking op het programma. Het lijkt nog ver weg, maar zorg dat je ingeschreven bent als je er een creatieve zomer van wil maken!

Vol programma
De Zomercursus is niet de enige cursus die is toegevoegd aan het programma. Ook de cursussen in blok 3 en 4 (zomer en najaar) staan al ingepland en zijn open voor inschrijving. Dus wij zijn er klaar voor: een jaar vol mooie cursussen!

Houtatelier
Intussen loopt ook ons Houtatelier goed. In de maanden februari en maart is het 100% bezet. Er is een gezellige en productieve dynamiek onder de deelnemers en een goede doorstroming.

Publiciteit
In januari kwam ook de publiciteitsgroep weer bij elkaar voor een overleg. We hebben mooie plannen uitgedacht om dit jaar nóg meer mensen naar de SWU te trekken. En uiteraard zal er ook dit jaar weer een Open Dag zijn, ergens na de zomer.

Een goed begin
Alles loopt dus op rolletjes. Met veel plezier zien we de cursussen – met name de cursus Basis houtbewerking – elke keer weer snel volstromen. Met veel enthousiaste deelnemers uit Utrecht en omstreken. We hebben een druk bezochte Open Werkplaats, een vol Houtatelier en inmiddels al meer dan 300 mensen die onze Facebook-pagina weten te vinden. Nu de eerste maand van het jaar erop zit mogen we dus met recht zeggen dat we goed aan 2014 zijn begonnen.

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld