SWU heeft gloedje nieuwe website!

Hij is al een tijdje online maar nu kondigen we hem officieel aan: onze nieuwe website! En wat zijn we trots. Want geheel vrijwillig heeft een super professioneel team zich de afgelopen tijd op deze website toegelegd.

Onze nieuwe website vervangt de tijdelijke website die tot nu toe dienst deed om de basisinformatie over de Stadswerkplaats weer te geven. De nieuwe site past perfect bij de sfeer van onze werkplaats. Dankzij de vele afbeeldingen krijgen bezoekers een goede indruk van de sfeer en het aanbod van de SWU. De ‘look and feel’ is helemaal gericht op houtbewerking en er is een goede link met onze Facebook-pagina. En naast duidelijk is ie ook erg mooi. Vinden we zelf in ieder geval.

Bij deze willen Laura de Jongh van Roquefort Ontwerpers, David Pronk, Rogier Blok en Simon Korthout hartelijk bedanken voor hun inzet. Super!

Laat weten wat jij van onze nieuwe website vindt door een berichtje op Facebook achter te laten. En heb je suggesties om de site nog beter te maken? Dan horen we het graag.

 

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld