Open Dag én officiële opening: zaterdag 1 oktober

Ballonnen, taart en limonade…wij zij er klaar voor. Op zaterdag 1 oktober is iedereen welkom op onze Open Dag! Een bijzonder evenement want op die dag openen we officieel onze nieuwe locatie aan de Eendrachtlaan!

Nieuwsgierig hoe de werkplaats er uitziet? Wat er allemaal te doen is? En wie die mensen zijn die voor en achter de schermen de boel op rolletjes laten lopen? Kom dan zeker even langs.

Open Dag
Op zaterdag 1 oktober tussen 15.00 en 17.00u is iedereen welkom voor een hapje en een drankje. Er is een korte toespraak van de voorzitter en op feestelijke wijze openen we vervolgens officieel onze nieuwe plek.
Toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en auto’s. Kijk hier voor ons adres en een routebeschrijving.

Op deze zaterdag is de Open Werkplaats gesloten.

open-dag-2016-2

Verhuizing
Na een kleine 3 jaar werd ons vorige pand aan de Brailledreef te klein voor alle activiteiten die we (willen) organiseren. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een grotere werkplaats waarin we voorlopig vooruit kunnen met ons huidige aanbod én toekomstige activiteiten. Die plek hebben we gevonden en op 11 juni zijn we verhuisd naar onze nieuwe plek aan de Eendrachtlaan 218.

Tijdens de zomer is er hard gewerkt om de nieuwe ruimte in te richten en alle machines gebruiksklaar the maken. Ook zijn we druk geweest met het schoon opleveren van onze oude plek. Dankzij ontzettend veel hulp hebben we enorm veel werk kunnen verzetten. En intussen zijn de cursusavonden op de nieuwe locatie weer in volle gang en is de Open Werkplaats op vrijdag en zaterdag weer geopend.

Houd onze Facebook-pagina in de gaten en ‘Like’ ons om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Nog geen abonnee op onze nieuwsbrief? Schrijf je snel in onderaan deze pagina en ontvang geregeld onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld