Officieel: we gaan verhuizen!

Het is inmiddels officieel: we gaan verhuizen! Op 27 januari hebben we het huurcontract ondertekend en op 1 april ontvangen we de sleutel van de Eendrachtlaan 218 te Utrecht. Die plek zal – na een flinke verhuizing medio juni, waarover later meer – onze nieuwe werkplaats worden. Het pand biedt (veel) meer ruimte, is goed bereikbaar en nog helemaal naar wens in te richten.

Aanleiding voor de zoektocht naar een nieuwe locatie was het ruimtegebrek in de huidige werkplaats én de op handen zijnde sloop van het gebouw (al weet niemand wanneer dat precies gaat gebeuren). Om er zeker van te zijn dat we de komende jaren kunnen blijven groeien, hebben we gezocht naar een plek die daar – letterlijk – de ruimte voor biedt. Ook bereikbaarheid was een belangrijke factor in onze uiteindelijke keuze. Dankzij uitstekende hulp van makelaar Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting hebben we deze prachtige plek kunnen bemachtigen.

Ondertekening makelaar


Werk aan de winkel
Er is nog flink wat werk aan de winkel voordat we in het nieuwe pand terecht kunnen. En om onze cursisten en bezoekers van de huidige locatie zo min mogelijk te hinderen kiezen we voor een verhuisdatum ná het huidige cursusblok. Dus (pas) vanaf medio juni openen we onze nieuwe deuren. Houd tot die tijd onze website en Facebook-pagina in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

Mooie historie
Aardig aan de historie van ons nieuwe pand is dat het ooit is opgezet als betonfabriek voor nieuwbouwwoningen in Nieuwegein. Toen die klus geklaard was, is het complex omgebouwd tot een locatie voor allerlei bedrijfjes uit de binnenstad. Het deel waar wij straks intrekken is toen ingericht als autoservicecentrum. Kortom: dat er gewerkt gaat worden – zij het deze keer vooral met hout – is dus een mooie voortzetting van die historie!

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld