Nog enkele plekken: Basis timmerwerk & Klussen

Het grootste deel van de najaarscursussen is alweer helemaal vol. Voor een paar cursussen is dit jaar nog plek. Schrijf je dus snel in, voor een cursus Basis timmerwerk of Klussen in en om het huis bijvoorbeeld.

Op donderdag 13 november start de cursus Basis timmerwerk. In deze cursus leer je de basisvaardigheden voor effectief en veilig timmerwerk. Je leert nauwkeurig omgaan met handgereedschappen en precieze houtverbindingen te maken. En je krijgt inzicht in wat er nodig is voor een stevige constructie. Iets voor jou? Schrijf je dan nu nog in voor de laatste plekjes.

Donderdagavond 13 november begint ook de laatste cursus Klussen in en om het huis van dit jaar. In deze cursus leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt bij kleine (en grote) karweitjes. Niet per se ingewikkeld, maar je moet maar net even weten hoe je die aanvliegt. Handigheden die je een hoop tijd, moeite en geld besparen als je ze onder de knie hebt. Dus nog dit jaar aan de slag met een kleine verbouwing of grote klus? Dan is dit je kans!

 

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld