Nieuwe coördinator publiciteit: Simon Korthout

De derde coördinator die we aan ons rijtje toevoegen is Simon Korthout, sinds een aantal maanden actief met de publiciteit van de Stadswerkplaats. Samen met een klein clubje enthousiaste (en vrijwillige) professionals zet hij zich in voor het vergroten van de bekendheid van de Stadswerkplaats via Facebook, de website en de nieuwsbrief. Hij stelt zich even voor.

Als vrijwilliger aan de slag
Mijn betrokkenheid bij de Stadswerkplaats begon een aantal jaren geleden op Fort Vechten. Daar had de SWU – net als dit jaar – een stand op de expositie Vormgevers in Hout. Een van de vrijwilligers vroeg me of ik als begeleider aan de slag wilde in de Open Werkplaats aan de Nijverheidsweg. En dat leek me wel wat. Een flinke poos was ik op donderdagavonden en af en toe een zaterdag in de Stadswerkplaats te vinden.

Een eigen eenmanszaak 
Eind 2010 besloot ik mijn passie voor houtbewerking in een professionele vorm te gieten. Ik schreef me in als meubelmaker bij de Kamer van Koophandel en Meubelmakerij Korthout was geboren.

Communicatieprofessional
Het meubelmaken combineer ik met mijn baan als tekstschrijver en webmaster bij Leene Communicatie. Na de doorstart van de Stadswerkplaats in 2012 ben ik mijn kwaliteiten op het gebied van communicatie gaan inzetten voor de SWU. Ik schreef mee aan het ondernemingsplan, werkte aan de ontwikkeling van de nieuwe website, de Facebook-pagina, de teksten op de posters en flyers voor de Open Dag en verzorg de teksten van de nieuwsbrief. En nu schrijf ik dus zelf dit stukje waarin ik mezelf voorstel…en is de cirkel weer rond.

Meubelmakerij Korthout 2

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld