Nieuwe coördinator Cursussen: Nienke Kea

Sinds deze zomer hebben we een coördinator Cursussen. Ze heet Nienke Kea en gaat zich bezighouden met de organisatie rondom ons cursusaanbod. Ze stelt zich kort aan je voor:

Achtergrond
In mijn opleiding Industrieel Ontwerpen lag de nadruk op de wetenschap en processen achter productontwikkeling, met name gericht op serieproducten. In mijn vrije tijd houd ik mij al langer bezig met inrichten en hergebruik van meubels. Inmiddels heb ik al heel wat bestaande meubels aangepast aan hun nieuwe omgeving. Veel schuren en verven dus, maar ik heb bijvoorbeeld ook een bank opnieuw bekleed.

Hoe ik bij de SWU terecht ben gekomen?
Voor echt houtbewerken kwam ik meestal gereedschappen en ruimte tekort in mijn studentenkamers. Onlangs was ik bezig met het aanpassen van een kastje voor gebruik in de badkamer. Recht zagen met de decoupeerzaag wilde niet lukken en met spierpijn van de handzaag zocht ik op internet naar een mogelijkheid om betere machines te gebruiken. Zo kwam ik op de site van de SWU terecht en was direct enthousiast. Een stichting die zich tot doel stelt het houtambacht over te dragen op gemotiveerde cursisten en waar kleine zelfstandige creatieven kunnen werken. De Open Werkplaats paste natuurlijk perfect bij mijn zoekopdracht, maar helaas moest ik nog even zwoegen met de handzaag in afwachting van de opening 🙂 Maar die komt er binnenkort aan!

Mijn taak als coördinator Cursussen
Toch liet de SWU mij niet los en leek het me erg leuk om betrokken te zijn bij de werkplaats. Daarom heb ik me aangemeld als coördinator Cursussen naar aanleiding van de oproep in de nieuwsbrief. Ik verheug me erop het huidige cursusaanbod te waarborgen en samen met de docenten en het bestuur te brainstormen over nieuwe cursussen en workshops.

Tot in onze werkplaats!

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld