Lente: tijd voor creativiteit

Een lekker zonnetje en aangename temperaturen: de lente kriebelt! En dat geeft energie. Gelukkig zijn er bij verschillende cursussen nog een paar plekjes vrij, zodat je die energie op een creatieve en leerzame manier kunt benutten.

Zo starten in april de volgende cursussen waar je je nog voor kunt inschrijven:

  • Vervolg houtbewerking: in deze cursus leer je de vaardigheden die je in de cursus Basis houtbewerking hebt opgedaan verder ontwikkelen en verfijnen. Onder deskundige begeleiding pas je verschillende technieken en methoden toe bij het maken van een sierkistje, een bankje of een kruidenrekje. Naar eigen keuze, voor jezelf of als origineel cadeau.
    Startdatum: maandag 13 april, 19.30u
  • Klussen in en om het huis: in 4 avonden leer je de basisvaardigheden die je nodig hebt bij kleine (en grote) karweitjes. Zoals het vervangen van een kraan, het verwisselen van een stekker of het vervangen van een slot. Handigheden die je een hoop tijd, moeite en geld besparen als je leert hoe je ze het beste kunt aanpakken.
    Startdatum: donderdagavond 2 april, 19.30u
  • Machinale houtbewerking: in deze cursus van 8 dagdelen leer je veilig te werken met de stationaire machines in onze werkplaats. Zoals de vlakbank, vandiktebank, cirkelzaagtafels, lintzaag, langgatboor en kolomboor. Ook leer je omgaan met de lamellofrees. Je leert wat de verschillende mogelijkheden van de machines zijn en hoe je ze in de juiste volgorde kunt gebruiken tijdens een project.
    Startdatum: zondag 10.30u

Daar moet toch iets voor jou bijzitten! Kijk voor meer informatie op de cursuspagina’s of schrijf je direct in via het inschrijfformulier. Laat die lente maar komen!

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld