Houtatelier geopend!

Op dinsdag 18 juni is ons Houtatelier voor het eerst in gebruik genomen! De eerste huurders – Carolien (meubelmaker) en Bianca (meubelstofferder/restaurateur) – gingen direct aan de slag met hun projecten. Het Houtatelier is daarmee officieel geopend!

Het Houtatelier biedt een professionele werkplaats aan beginnende en parttime meubelmakers (meubelmakers in de ruimste zin van het woord; dit kunnen ook meubelstoffeerders, ontwerpers, restaurateurs, e.d. zijn). De werkplaats is voor 1 of meer dagen per week te huur. Met een gelimiteerd aantal collega-meubelmakers per dag (maximaal 4) hebben de huurders de volledige beschikking over de aanwezige machines, gereedschap en werkbanken. Beperkte opslag van materiaal of project-in-wording is mogelijk.

Met het Houtatelier biedt de Stadswerkplaats Utrecht een werkplek waar je niet alleen je vak of hobby kunt uitoefenen maar waar je ook van elkaar kunt leren, elkaar kunt stimuleren en creativiteit kunt delen.
De werkplaats is op maandag t/m donderdag gereserveerd voor het Houtatelier. Huren kan voor 1 tot 4 werkdagen per week.

Ben je ook geïnteresseerd in het Houtatelier? Stuur dan een mail aan info@stadswerkplaatsutrecht.nl. Of lees meer op onze pagina over het Houtatelier.

2013-06-18 13.33.02

2013-06-18 13.48.37

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld