En de winnaar is…

Er waren tijdens de open dag een hoop prijzen te winnen. Er was een prijsvraag met deuvels, een Deel & Win-actie via Facebook, er konden houtsoorten worden geraden en ook door je aan te melden voor onze nieuwsbrief maakte je kans op prijzen.

De volgende mensen mogen zich winnaar noemen!

Deuvels
Jelmer van der Schaaf heeft met het raden van het aantal deuvels (het waren er 2448) de cursus Basis houtbewerking gewonnen. Jelmer ‘gokte’ op 2375 deuvels en zat er daarmee het dichtst bij.

2x DeWalt-gehoorbeschermer met radio
Linda van Roon heeft een DeWalt gehoorbeschermer gewonnen met de actie Deel & Win. Ze deelde (net als vele anderen gelukkig) het Facebook-evenement.
Ingrid Luiting heeft eveneens een DeWalt gehoorbeschermer gewonnen. Zij was één van de 22 nieuwe nieuwsbrief-abonnees.

prijzen1

Houtsoorten
Ongeveer 15 mensen deden een greep naar de houtpakketten door de tentoongestelde houtsoorten te raden. Helaas heeft geen van hen alle 10 de soorten goed herkend. Vooral het peren- en kersenhout werden veelvuldig verwisseld. 5 Deelnemers hadden 8 houtsoorten correct en winnen daarmee allemaal een mooie verzameling houtstukken. De winnaars zijn Judith van Beusekom, Marco Hermsen, Adri van den Muysenberg, Jan van der Vlies en Ron Zeefat.

De prijzen liggen klaar
De prijzen kunnen afgehaald worden op de Stadswerkplaats. Er is bijna elke dag iemand aanwezig, ook in de avonduren, tot ca. 22.30u, en op zaterdag tussen 9.00-17.00u. Wil je zeker weten dat er iemand is, bel dan even naar de werkplaats, 06-39217584.

Gereedschaps-setjes
Er loopt nog een actie waar mee 2x een gereedschapsset te winnen valt. Wie zich tussen 5 en 12 oktober inschrijft voor een cursus behoort tot de kanshebbers.

prijzen4

 

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld