Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2305 KioH

Klussen in en om het huis

Klussen in en om het huis
Cursuscode: 2305 KioH

Ook al zo lang zelf klusjes in huis willen doen, maar niet helemaal zeker hoe te beginnen? Dan is de cursus ‘Klussen in en om het huis’ geknipt voor jou!

In de cursus leer je al doende en stapsgewijs de basisvaardigheden die nodig zijn voor kleine (en grote) karweitjes. Het zijn handigheden die een hoop tijd, moeite en geld besparen en bovendien klussen in een leuke succesbelevenis veranderen. Daarnaast ben je beter in staat om met de vakman over materialen of bouwopdracht te communiceren.

De cursus bestaat uit 5 avonden waarop elke keer een andere thema centraal staat.

Aan de hand van een te bouwen tussenwand met wasbak en lamp, komen diverse onderwerpen aan bod, zoals veiligheid, constructies, elektriciteit, gas/water en isolatie.

Er is uiteraard ook ruimte om eigen klusvragen of problemen in te brengen. Cursisten kunnen via de cursus hun eigen gereedschap beter leren kennen. Heb je een of meerdere van de onderstaande gereedschappen in huis, neem deze dan mee:

  • rolmaat – potlood – schrijfhaak
  • decoupeerzaag
  • schroefmachine
  • boormachine
  • elektriciteitsschroevendraaier
  • waterpomptang

Maak meer van je klusplannen met de cursus ‘Klussen in en om het huis’!

Woensdag 10 mei 2023
5 lessen van 3 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00
Mw. K. (Karin) Juffermans
19:30 - 22:30
Locatie: Stadswerkplaats Utrecht (klik hier voor de adresgegevens)
K. (Karin) Juffermans
K. (Karin) Juffermans

De cursussen worden gegeven door onze docenten in onze werkplaats aan de Eendrachtslaan 218. Ook gedurende de COVID-19 pandemie kunnen onze cursussen door gaan. Door een aantal afspraken met elkaar na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met aandacht gezamenlijk kunnen werken en in elkaars aanwezigheid kunnen zijn.

Je betaalt alléén voor een cursus wanneer deze doorgaat. Er wordt geen incasso gedaan wanneer een cursus niet door kan gaan.