Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 2307 MHKZ

Machinale Houtbewerking Zomer

Machinale Houtbewerking Zomer
Cursuscode: 2307 MHKZ

In de korte cursus Machinale Houtbewerking leer je veilig te werken met de stationaire machines in onze werkplaats. Aan bod komen: de vlakbank, de vandiktebank, de cirkelzaagtafels, de lintzaag, de langgatboor en de  kolomboor. Ook komen de handmachines aan bod. Deze cursus is een aanrader om vrij te kunnen werken tijdens de open werkplaats.

De korte cursus is bestemd voor mensen die in 5 dagdelen de basis willen leren van machinale houtbewerking. De grote machines in de werkplaats worden toegelicht en je voert zelf op elke machine handelingen uit. De insteek is hetzelfde als voor de lange cursus maar de lange cursus gaat dieper op de lesstof in en biedt meer ruimte om ervaring op te doen.

Na het succesvol afronden van de cursus, mag je tijdens de Open Werkplaats gebruikmaken van de machines.

Voor deze cursus is het een vereiste dat je het Nederlands begrijpt en spreekt. Vanwege het hoge tempo tijdens deze korte cursus, kunnen de docenten de stof niet in het Engels of een andere taal toeilchten. 

 

Maandag 17 juli 2023
5 lessen van 3 uur , meerdere bijeenkomsten per week aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00
Dhr. A.J. (Joshua) van Scherpenzeel
19:30 - 22:30
Locatie: Stadswerkplaats Utrecht (klik hier voor de adresgegevens)
Aanmelden wachtlijst >
A.J. (Joshua) van Scherpenzeel
A.J. (Joshua) van Scherpenzeel

De cursussen worden gegeven door onze docenten in onze werkplaats aan de Eendrachtslaan 218. Ook gedurende de COVID-19 pandemie kunnen onze cursussen door gaan. Door een aantal afspraken met elkaar na te leven, kunnen we ervoor zorgen dat we veilig en met aandacht gezamenlijk kunnen werken en in elkaars aanwezigheid kunnen zijn.

Je betaalt alléén voor een cursus wanneer deze doorgaat. Er wordt geen incasso gedaan wanneer een cursus niet door kan gaan.