Open Werkplaats – de ideale werkplek

De Open Werkplaats is er voor iedereen die op een professionele of hobbymatige manier aan de slag gaat met hout en het stofferen van meubels. In de Open Werkplaats stellen we onze machines, elektrisch gereedschap en werkruimte beschikbaar. Tegen een uurprijs van € 6,- en een lidmaatschapskaart (voor een jaar) van € 12,50 kun je bij ons terecht met eigen projecten, klussen of (semi-)professionele opdrachten. Naast het gebruik van de ruimte en de machines kun je bij ons dus ook gebruikmaken van elkaars expertise en creativiteit.

Houtbewerking
Onze Open Werkplaats is een ideale plek om met hout aan de slag te gaan. We hebben daarvoor professionele en goed onderhouden machines, gereedschap en werkbanken. Onze begeleiders denken graag met je mee over hoe je een klus het beste aan kunt pakken.

Meubelstofferen
In de Open Werkplaats kun je ook terecht voor het stofferen van meubels. Er zijn daarvoor diverse gereedschappen aanwezig, zoals een compressor en een tacker. Hiermee bieden we cursisten van de cursus Meubelstofferen de kans om hun werk af te maken of met nieuwe klussen aan de slag te gaan.

Lees meer over de mogelijkheden van de Open Werkplaats.

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld