Zomercursus Basis Houtbewerking

 

Zin om intensief van je zomer te genieten en je creativiteit te prikkelen? Dan is de speciale Zomercursus iets voor jou. In een korte tijd ontwikkel je onder begeleiding van een enthousiaste docent gevoel voor hout. Door aan de slag te gaan met verschillende houtverbindingen leer je de basiskennis die je nodig hebt om een tafel, een lijst, een kast of welk meubelstuk dan ook te maken.

De inhoud van de zomercursus is gelijk aan de ‘reguliere’ Basiscursis Houtbewerking, maar dan net iets intensiever om je in één goed bestede zomer verschillende vaardigheden eigen te maken. De cursus duurt in totaal 8 ochtenden van 3 uur, gedurende 2 aaneengesloten weken (ma t/m do).

In de cursus Basis houtbewerken leer je houtverbindingen maken, zoals de zwaluwstaart en de pen-gat-verbinding. Maar ook de moderne lamello-verbinding komt aan bod.

Door met een eenvoudig werkstuk aan de slag te gaan leer je de  basisvaardigheden van een meubelmaker. Je ontdekt hoe je zorgvuldig om moet gaan met zaag, beitel en schaaf. En naast technische vaardigheden ontwikkel je ook ‘gevoel voor hout’.

Docent:
Hamid Feyzian

Duur:
8 ochtenden van 3 uur

Prijs:
€ 285,-
U-pas: gereduceerd tarief, zie inschrijfvoorwaarden

Lesdata:
maandag 9 juli 2018, 10.00u VOL
maandag 9 juli 2018, 14.00u

Ingangseis:
geen

Inschrijven:
Vul het inschrijfformulier in en kies de gewenste startdatum

 

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld