Meubelstofferen

Altijd al zelf je oude stoel opnieuw willen stofferen? Dan is dit je kans!

Omdat iedereen met iets anders komt – van fauteuil, eetkamerstoel en kuip tot voetstoel en pianokruk – krijg je in de cursus Meubelstofferen individuele begeleiding. Want de een wil alleen nieuwe stof of een nieuw modern binnenwerk met polyether, de ander wil juist het echte klassieke werk met singels en veren. In deze cursus ga je daarom aan de slag met je eigen werk en je eigen wensen.

Zorg dat je de eerste les je stoel bij je hebt, het gaat namelijk om de praktijk en we starten meteen. Al in de eerste les ga je aan de slag met het ‘slopen’ van je stoel en het opnemen en bemeten ervan voor nieuwe materialen en stof. Je stoel kun je tijdens de cursusreeks opslaan op de werkplaats; voor banken is helaas geen ruimte. De ervaring leert dat het klassieke werk niet in één cursusreeks af komt. Uiteraard kun je deze cursus meerdere malen volgen.

Docent:
Pieternel Hooghiemstra, Madeleine Luykx

Duur:
8 avonden van 3 uur. De cursus vindt iedere week op dezelfde avond plaats.

Prijs:
€ 280,- (exclusief materiaal)
U-pas: gereduceerd tarief, zie inschrijfvoorwaarden (exclusief materiaal)

Startdata:
dinsdag 3 april 2018, 19.30u VOL

NB. In de zomer bieden wij een Zomercursus Meubelstofferen aan. In 9 opeenvolgende dagdelen van 3 uur (ma t/m do) doorlopen we het reguliere programma van deze cursus. Deze cursus start in 2017 op maandag 3 juli. De extra avond vooraf staat gepland op dinsdag 19 juni om 19.30u.

Ingangseis:
geen

Inschrijven:
Vul het inschrijfformulier in en kies de gewenste startdatum.

* Is de gewenste startdatum al vol? Schrijf je dan toch in voor die datum om op de wachtlijst te komen. Je krijgt dan bericht als er een plek is vrijgekomen.

 

 

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld