Inschrijven

Inschrijfformulier cursussen/workshops

Onze cursussen starten op meerdere momenten in het jaar. Startdata staan vermeld bij de verschillende cursussen. Selecteer in onderstaand formulier de cursus of workshop met de startdatum waarop je wilt beginnen.

Betaling
Na het versturen van het inschrijfformulier krijg je een ontvangstbevestiging. Zodra je inschrijving administratief verwerkt is, ontvang je een e-mail met het plaatsingsbewijs, tenzij de cursus inmiddels volgeboekt is. In dat geval krijg je daarover bericht. Enkele weken voor aanvang van de cursus ontvang je een derde bericht met daarin een factuur met alle informatie over de betaling.

U-pas
Ben je in het bezit van een U-pas? Dan kun je met korting deelnemen aan onze cursussen.
Per 1 juli 2014 is de U-pasregeling door de gemeente gewijzigd. Per jaar heb je een persoonlijk budget dat je kunt gebruiken voor korting op verschillende activiteiten. Voor volwassenen is dit € 120,-, voor jongeren t/m 17 jaar € 225,-. Kijk voor meer informatie op www.u-pas.nl.
De maximale korting voor een cursus bedraagt het nog besteedbare deel van je budget. Heb je al eerder deelgenomen aan een activiteit, dan kan het zijn dat je budget (deels) al is gebruikt.
De regeling geldt overigens alleen voor U-pashouders uit de gemeente Utrecht.

Belangrijk
Lees eerst de inschrijfvoorwaarden zodat je niet voor verrassingen komt te staan!
Zorg ervoor dat je spamfilter zo is ingesteld, dat e-mails van de Stadswerkplaats Utrecht niet als spam worden beschouwd. Het adres is info@stadswerkplaatsutrecht.nl.

 

 

Inschrijfformulier

Nieuwsbrief
nieuwsbrief
* = verplicht veld