Bestellijst

Geen bestellingen

Vacature: algemeen bestuurslid

maandag, 20 mei, 2019

Stichting Stadswerkplaats Utrecht is op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Stadswerkplaats Utrecht bestaat al ruim 30 jaar en is inmiddels een begrip voor alle creatievelingen in en om Utrecht. We bieden cursussen en workshops op het gebied van houtbewerking en meubelstofferen en hebben een Open Werkplaats waar iedereen – jong, oud, beginner of  professional – terecht kan om met eigen projecten aan de slag te gaan.
De Stadswerkplaats wordt geleid door een bestuur van 5 personen. De
huidige bestuursleden is een gemêleerde groep van mensen die soms al jaren meedraaien in de Stadswerkplaats en anderen die nog maar net zijn begonnen. We streven naar een getrapte opvolging om de continuïteit van bestuur te behouden.

Zijn wij op zoek naar jou?
We zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om deel te nemen aan het bestuur. We zijn op zoek naar iemand die vol enthousiasme wil helpen om de werkplaats nog beter en succesvoller
te maken. Je verantwoordelijkheden worden in overleg vastgesteld en bepaald aan de hand van wat iemand meebrengt.
Is deze functie iets voor jou? Dan zouden we het erg leuk vinden om met je in contact te komen en een eerste vrijblijvend gesprek te voeren.
Onze wensen op een rij
● Je zet je op vrijwillige basis in voor het mede-leidinggeven aan de Stadswerkplaats
● Je bent gelijkwaardig lid van het bestuur van 5 personen en neemt gezamenlijke besluiten in het belang van de continuïteit van de stichting
● Je bent aanwezig bij de bestuursvergaderingen (ongeveer 6-8 keer per jaar)
● Je hebt net als de overige bestuursleden een actieve rol in het coördineren van de voorkomende acties
● Je bent sociaal vaardig
● De geschatte tijdsbesteding is gemiddeld 2 uur per week


Reageren?
Is deze vacature jou op het lijf geschreven? Dan horen we graag van je. Je kunt een mail sturen naar info@stadswerkplaatsutrecht.nl .

We laten dan snel iets van ons horen om nader kennis te maken. Ken je iemand voor wie deze vacature interessant kan zijn? Deel hem dan gerust.
We hopen op korte termijn de juiste kandidaat gevonden te hebben!

Over Stichting Stadswerkplaats Utrecht
Stichting Stadswerkplaats Utrecht heeft een werkplaats aan de Eendrachtlaan 218 en we bieden daar cursussen en workshops op het gebied van houtbewerking, meubelmaken en meubelstofferen, verzorgd door professionele docenten die op freelance-basis in de stadswerkplaats werkzaam zijn. Bovendien kan in onze Open Werkplaats iedereen terecht om met hout en meubels aan de slag te gaan.
Kortom: we bieden iedereen een plek die onze passie voor hout en houtbewerking deelt en op een mooie en professionele plek aan de slag wil. Niet op de laatste plaats is het bij ons erg gezellig!
Meer informatie is te vinden op www.stadswerkplaatsutrecht.nl .
Extra informatie

● Looptijd project: onbeperkt, ca. 1-2 uur per week
● Sector: cultuur
● Activiteiten: projectleiding
● Onkostenvergoeding: ja, in overleg
● Kennismakingsgesprek: ja
● Begeleiding: nee