Bestellijst

Geen bestellingen

Belangrijke mededeling m.b.t. de doorgang van onze cursussen

zondag, 29 maart, 2020
Stadswerkplaats Utrecht cursussen hout stofferen

Beste mensen,

Het coronavirus heeft ook alle cursussen van de Stadswerkplaats Utrecht stilgelegd. Een groot aantal cursussen was al in volle gang en zelfs op paar bijeenkomsten na, bijna afgerond. 

In het overzicht hieronder zijn die cursussen geel gemarkeerd. Voor deze cursussen geldt dat zodra we weten of en wanneer we weer open kunnen, we deze op de oorspronkelijke avond en tijdstip door laten gaan. Zodra daar mee over bekend is, ontvang je daarvan een mail.

De cursussen die oranje zijn gearceerd, zijn nog niet begonnen, maar zouden ergens de komende weken beginnen. Van deze cursussen heeft het bestuur besloten deze vooralsnog niet af te gelasten. Op 5 mei nemen we het besluit of de cursussen alsnog door kunnen gaan. Als de cursussen niet door kunnen gaan, worden deze cursussen geannuleerd en storten we het reeds betaalde cursusbedrag terug. 

De groen gearceerde cursussen starten pas eind juni. We hopen dat er dan geen beperkende maatregelen meer zijn voor het samenkomen van mensen. Deze gaan voorlopig gewoon door.

De cursus Maak je Eigen Meubel schuiven we door naar september. Deze cursus kan niet meer worden ingehaald. Deels omdat een aantal cursisten eerst nog de Machinale cursus wil afmaken. Hierover ontvangen de betreffende cursisten tzt en bericht.

 

Met vriendelijke groet,

Annick Scholten

Cursusadministratie Stadswerkplaats Utrecht